Campings


rome.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Campings
Happy Camping
Villaggio camping happy - roma - lazio - italy
http://www.happycamping.net/

Suncamp holidays campings Rome
Een heerlijke, zorgeloze kampeervakantie op een mooie camping? Bij Suncamp holidays bent u aan het goede adres! Op de leukste campings van Europa reserveren wij alvast een goede plaats voor u. Een kampeerplaats voor uw eigen tent of caravan, of nog makkelijker: in één van onze accommodaties. Compleet ingerichte tenten, stacaravans, bungalows of chalets. Allemaal eenvoudig te boeken op deze site. Suncamp holidays is een Nederlandse specialist in kampeerreizen en campings met ruim 40 jaar ervaring. Onze gasten genieten op mooie familiecampings. Wij hebben ze voor u geselecteerd in 16 verschillende landen. Elke Suncamp camping is kindvriendelijk. Want als uw kinderen het naar hun zin hebben, is uw vakantie al voor de helft geslaagd! Alleen al daarom selecteren wij campings aan zee of campings met een mooi zwembad!
http://www.suncamp.nl/nl/nl/campings/italie/rome/uc19-l1-n797-c13-tr14/

Gerelateerd
 • 'Schade door Feyenoord-supporters in Rome loopt toch in mi..
  Monumentenzorg in Rome beweert dat de schade die de gemeente van de Italiaanse hoofdstad heeft geleden door rellende Feyenoord-supporters toch in de miljoenen euros gaat lopen. Grootste kostenpost? Imagoschade.
 • Nadal foutloos in Rome
  Rafael Nadal heeft zich voor de kwartfinales van het Masterstoernooi in Rome geplaatst. De gravelkoning, die naarstig op zoek is naar zijn topvorm, had flinke tegenstand van John Isner. Uiteindelijk won Nadal, die vrijwel foutloos speelde, met 6-4, 6-4.
 • Politie heeft vijftien mogelijke relschoppers Rome in beeld
  De politie van Rotterdam heeft vijftien vermoedelijke relschoppers op het oog na het bekijken van beeldmateriaal. Zij worden verdacht van onder meer openlijke geweldpleging.
 • Twee relschoppers Rome melden zich na tonen beelden
  Acht mannen hebben zich bij de politie gemeld nadat die gisteren beelden van de rellen in Rome openbaar ..., lees meer op Kanaal Nederland
 • Burgemeester Rome hekelt staking agenten met Oud en Nieuw
  Op oudejaarsdag meldden 835 van de ingeplande 1000 politieagenten zich op het laatste moment af voor hun dienst. Ze protesteerden tegen de invoering van nieuwe contracten.

 • Privacybeleid