Reisbureaus en Organisaties


rome.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Reisbureaus en Organisaties
Elmar Reizen
Elmar Reizen
http://www.elmar.nl/

FreeLife Magazine
ACSI FreeLife magazine is een product van FreeLife Media BV, waarvan campingspecialist ACSI één van de oprichters is. Het Nederlandse bedrijf ACSI is al ruim 45 jaar actief in de kampeerwereld en een begrip onder kampeerders en campings.\r\n\r\nACSI heeft een hele reeks producten waarmee de kampeerspecialist camping en kampeerder samenbrengt.\r\n
http://www.acsifreelife.nl

Gerelateerd
 • Geblesseerde Raonic niet naar Rome
  Tennisser Milos Raonic mist komende week het toernooi van Rome. Hij moet zich laten helpen aan een onwillige zenuw in zijn rechtervoet. Het is onzeker of de Canadees op tijd fit is voor Roland Garros.
 • Italiaans bedrijf wil fontein in Rome gratis restaureren
  Een Italiaans bedrijf heeft aangeboden de gehavende Barcaccia-fontein in Rome gratis te restaureren. Dit ..., lees meer op Kanaal Nederland
 • Feyenoordfans verspeelden hun laatste rechten
  In Rome verspeelden de Feyenoordfans hun laatste rechten om erbij te zijn als hun club Europa in gaat.
 • Nederlanders restaureren andere fontein Rome
  Het Nederlandse bedrijf Koninklijke Woudenberg gaat een van de ruim 400 fonteinen in Rome met monumentale historische waarde restaureren. Dat is besloten na overleg met de plaatselijke autoriteiten. Het bedrijf wil daarmee een gebaar maken na de schade die supporters van Feyenoord in februari aanrichtten in aanloop naar de uitwedstrijd tegen AS Roma.
 • Protest voor schadevergoeding bij Nederlandse ambassade in..
  Italianen worden opgeroepen om dinsdagavond te protesteren bij de Nederlandse ambassade in Rome. Ze demonstreren voor een schadevergoeding nadat Feyenoord-supporters afgelopen week flinke vernielingen hadden aangericht in de stad.

 • Privacybeleid