Rome


rome.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Rome
Hotelgids
Hotelguide's directory of rome hotels. read unbiased reader reviews of rome hotels or share your experiences by writing a review.
http://rome.hotelguide.net

Lonely Planet Rome
Lonely Planet Rome
http://www.lonelyplanet.com/destinations/europe/rome

Online Hotels Boeken In Rome
Online Hotels Boeken In Rome
http://www.travelnow.com/hotels/entry.jsp?cid=45104&city=rome&stateProvince=&country=IT&validateCity=true&submitted=true

Plattegronden Van Rome
Plattegronden Van Rome
http://www.unicaen.fr/rome

ReisInformatie
1600+ hotels in rome with on-line reservation and on-line booking
http://rome.travel.spb.ru

Rome excursie
Beste Beheerder,\r\n\r\nGraag kijken of u mijn site kunt plaatsen op uw linkpagina.\r\n\r\nOnze site www.bezienswaardighedenrome.com is een uitgebreide site over alle bezienswaardigheden in Rome zoals o.a. het Pantheon, Colosseum, Vaticaanstad, kerken en musea.\r\n\r\nRetourlink reeds geplaatst. Alvast bedankt voor uw reactie.\r\n\r\nMet vriendelijke groet,\r\nAngelina
http://www.bezienswaardighedenrome.com/excursie-rome

Sightseeing
Sightseeing
http://www.tourome.com

Veel Links
Wellinkiana: klassieke links
http://www.wellink.nu

Webguide
Webguide
http://www.webguiderome.com

Gerelateerd
 • Dorpsgenoten niet betrokken bij rellen in Rome: "Het is hi..
  Telstar-Online.nl.nl houdt u elke dag op de hoogte van het laatste nieuws uit Pijnacker-Nootdorp. Ook leest u hier de krant die wekelijks in Pijnacker-Nootdorp en omgeving huis-aan-huis verschijnt.
 • Celstraffen en hoge boetes voor supporters Feyenoord na re..
  Drie Feyenoordsupporters†die woensdagavond zijn gearresteerd tijdens rellen in Rome, zijn donderdag veroordeeld tot een celstraf van zestien maanden. Zes kregen acht maanden cel, en anderen hebben geschikt voor een geldboete.
 • Opnames James Bond leggen Rome lam
  De inwoners van Rome zijn nog maar net bekomen van de Feyenoord-hooligans en nu ligt de stad opnieuw overhoop. De cast en de crew van de nieuwe James Bond-film Spectre zijn neergestreken in de Italiaanse hoofdstad en die zorgen voor de nodige ongeregeldheden.
 • Rome zoekt: de allerbeste museumbazen van de wereld
  Een ware culturele revolutie: ItaliŽ wil dat twintig nieuwe museumdirecteuren de kunstschatten van het land beter gaan exploiteren. Dario Franceschini, minister van cultuur in ItaliŽ, heeft een ... - Rome zoekt: de allerbeste museumbazen van de wereld - Nieuws, Buitenland
 • Sjarapova boekt 35e toernooizege in Madrid
  Novak Djokovic heeft zondagavond het graveltoernooi in Rome op zijn naam geschreven. Bij de vrouwen trok Maria Sjarapova aan het langste eind.

 • Privacybeleid