Openbaar Vervoer


rome.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Openbaar Vervoer
Info Bus & Metro
Rome city guide - transportation: public transportation.
http://www.enjoyrome.com/tourist/cityguide/public.transportation.html

Kaart Van Rome
Kaart Van Rome
http://www.ivc-net.co.jp/E-htmls/ehtmls/eitaliamap/eroma/ermap.html

Trenitalia (Spoorwegen)
Trenitalia (Spoorwegen)
http://www.fs-on-line.com/

Gerelateerd
 • Winkeliers Rome lopen 3 miljoen mis
  De rellen met Feyenoord supporters in Rome hebben alleen al de winkeliers een schade van zeker 3 miljoen euro bezorgd. Dit bleek vrijdagmiddag uit een eerste schatting, aldus de zakenkrant Il Sole 24 Ore.
 • Extreem-rechts woedend over wijziging Romeins logo
  Leden van de extreem rechtse Italiaanse beweging Fronte della Gioventý (Jeugdfront) hebben dinsdag in Rome woedend de Romeinse en fascistische groet gebracht, al scheldend op leden van het gemeentebestuur.†
 • Rome sluit ambassade in Tripoli en evacueert landgenoten
  In de haven van Augusta aan de oostkust van SiciliŽ is de Italiaanse ambassadeur voor LibiŽ aangekomen samen met een aantal landgenoten die via Malta uit LibiŽ zijn geŽvacueerd. ItaliŽ sloot zijn ambassade in de Libische hoofdstad na de escalatie van het conflict in LibiŽ, en na de bekendmaking door terreurgroep IS van de moord op 21 koptische christenen in LibiŽ. Vanuit Tripoli is ItaliŽ het dichtstbijgelegen Europese land. ItaliŽ vraagt de VN om in LibiŽ een sterkere diplomatieke missie uit te bouwen.
 • Rome we lopen (vanaf de Spaanse Trappen)
  Veel Feyenoordsupporters die naar ItaliŽ gaan, hebben er nu al zin in om lopend naar het stadion te gaan. Hiervoor is contact opgenomen met de Italiaanse a
 • Vliegveld Rome ontruimd na bommelding
  Een deel van het vliegveld Fiumicino bij Rome is ontruimd na een bommelding. Een passagier van een vlucht naar Wenen had gezegd dat er een bom in zijn bagage zat.

 • Privacybeleid